Over

In 2012 nam ik het besluit om mijn carrière bij het Openbaar Ministerie vaarwel te zeggen en te kiezen voor het ondernemerschap. Op dat moment een bewuste keuze vanwege privé redenen (de zorg voor mijn toen kleine kinderen). 

In plaats van carrière maken aan de Amsterdamse Zuid-as koos ik voor het ondernemerschap. Vrijheid en vrije tijd stonden in die tijd bovenaan mijn lijstje.

Achteraf is dit een van de belangrijkste keuzes uit mijn werkzame leven geweest. Niet alleen heeft het me de eerste zorg intensieve jaren inderdaad de nodige vrijheid en vrije tijd opgeleverd. Het heeft me vooral de ruimte gegeven om mijn werkelijke talenten en passie te ontdekken.

Ondernemen is een vak

Dat ondernemen een vak is, een strategisch plan daarbij noodzakelijk is en fouten maken bij het ondernemerschap hoort, heb ik aan den lijve mogen ondervinden. 

Mijn belangrijkste inzicht na zo’n acht jaar ondernemen is wel dat het succes van jouw business & persoonlijke leven afhangt van jouw eigen groei als ondernemer. Jij bent de begrenzing van dat succes…maar daarmee ook de katalysator. 

Om succesvol andere ondernemers te kunnen helpen vind ik het belangrijk om een gesprekspartner op niveau te zijn. Ik wil weten wat er speelt en wat er in de markt te halen valt.

Ik laat mij nationaal en internationaal coachen door de top op het gebied van business en mindset coaching. Hierdoor bestaat mijn aanpak uit een combinatie van de noodzakelijke kennis als ondernemer van een groeibedrijf, NLP high performance coaching technieken (ik ben internationaal gecertificeerd NLP Business Practitioner en Master Practitioner) in combinatie met bewezen high-end business strategieën. Ik zorg dat jij krijgt wat jouw business nodig hebt. Kwaliteit boven kwantiteit. Inhoud boven vorm.

Inmiddels doe ik al enige tijd wat ik het allerliefste doe: ambitieuze ondernemers helpen om een doorbraak in hun business te realiseren.